Dotkněte se nebe - nová kolekce dveří SKY door

V roce 2016 představila společnost JAP dveře Master s hliníkovým rámem. Rok se sešel s rokem, a je tu v této oblasti další novinka. Nejedná se však o žádnou technickou záležitost, jak by mnozí u této české výrobní společnosti čekali, ale jde o vzhled, respektive design čelní plochy těchto dveří.

Z dveří typu Master vytvořila interiérová designérka Iva Bastlová kolekci SKY door, která je celá v bílém provedení. Pokud čekáte nudu, sterilitu a fádnost, jste vedle! Kolekce je hravá, rafinovaná a dobře kombinovatelná s různými styly a typy interiérů. Jedná se o 10 různorodých dekorů, které se na míru tisknou na skleněnou výplň. Dekory jsou ve většině případů s 3D efektem, a tak je rozhodně nepřehlédnete. Bílá a šedá pak zaručí, že zapadnou téměř kamkoli a nebudou rušit ostatní vybavení interiéru.

Hledáte elegantní a přitom originální řešení nových dveří? Už nemusíte!

Dotkněte se nebe a zkuste SKY door! Ideálně se skrytou zárubní AKTIVE nebo EMOTIVE od stejného výrobce.

www.japcz.cz

zpět na tiskové zprávy